Wie is Rob Staartjes

Ik ben getrouwd met Lilian. Vader van Tamara, Robin en Machiel. Opa van Luna, Rowin en Sammie. Rijinstructeur, graficus en in mijn vrije tijd windsurf ik graag. Al jaren geef ik rijlessen voor het behalen van het rijbewijs in de categorie B.  Ook heb ik leerlingen, die een andere begeleiding nodig hebben. Andere begeleiding omdat ze al wat ouder zijn, omdat ze tijd nodig hebben om iets aan te leren. Leerlingen met een vorm van ADHD of Autisme. Leerlingen met faalangst examenvrees of psychische problemen.
Iedereen is anders, wat voor de ene werkt, werkt voor de ander absoluut helemaal niet. Daar komt bij, dat we vanuit het onderwijs weten dat leerlingen er verschillende manieren op nahouden om de leerstof aan te leren. Zo wordt elke rijopleiding maatwerk. Voor meer informatie: www.quelleke.nl of www.rsque.nl .

In mijn vrije tijd windsurf ik op het Veersemeer.  Net als autorijden is ook surfen..... vrij zijn. Uitgedaagd door wind, water, materiaal en de eigen beperkingen. Dit is vergelijkbaar met kennis van de auto, verkeersregels en zelfkennis. Als ik op het water niet weet wat ik moet doen, dan gaat het niet lukken. Net als in de auto, als de bestuurder zijn protocollen niet kent, kan hij het in het verkeer niet uitvoeren. Kent de leerling ze niet goed genoeg dan zal hij het op het examen (en dus in het verkeer) niet kunnen laten zien en toepassen.

Rob is de eigenaar van Autorijschool Quelleke in IJsselstein.


2006

2007

2010


2013

2015

2017